Onze kwekerij

Onze kwekerij bestaat al vanaf 1976

Al drie generaties lang staat de familie Heijnen aan het roer van Haagplanten Heijnen. Ramon Heijnen heeft nu de dagelijkse leiding over het familiebedrijf dat al decennia lang hoge kwaliteit planten kweekt. In eerste instantie hebben we ons geconcentreerd op de kweek en verkoop van allerlei soorten haagplanten. Inmiddels hebben we het assortiment uitgebreid met mediterraanse bomen en planten.

Ons bedrijf ligt in Roggel, in het zuiden van Nederland, op 12 hectare grond. Eerst was onze afzetmarkt alleen Nederland, inmiddels exporteren wij onze planten ook naar: België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Frankrijk, Zweden en Denemarken.

De kwaliteit van de planten staat bij ons op nummer 1. Dat is alom bekend. Niet voor niets dus dat wij onze planten ook steeds meer vervoeren naar andere landen in Europa. Omdat we zelf de planten kweken, al jarenlange ervaring hebben en met een betrekkelijk klein en zeer betrokken team werken, zien wij de planten letterlijk groeien en houden de voortgang nauwlettend in de gaten. Wij zorgen er op deze manier voor dat u de beste kwaliteit plant(en) in huis krijgt, of liever gezegd in de tuin.

En dat is nog niet alles. Wij voeren ook extra handelingen uit, zodat de kans op doodgaan van een plant minimaal is. Dat zijn: verplanten, snoeien en ondersnijden (het doorsnijden van de wortels onder de kluit, zodat de plant opnieuw wortels aanmaakt en uiteindelijk een voller en beter wortelstelsel krijgt). Zo maken we de kluit sterker en zal de plant sneller groeien. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, neem dan contact met ons op. Want ook service schrijven wij met een hoofdletter S. 

Wilt u graag in contact komen met onze klantenservice? Neem dan contact op via 02 78 10 420 of info@haagplanten-heijnen.be.