Kwaliteit van onze planten en bomen

Haagplanten Heijnen bestaat al vanaf 1976.

We hebben dus veel ervaring met het kweken van hoge kwaliteit haagplanten en mediterrane planten en bomen. In al die jaren hebben we eigen kwaliteitsstandaarden ontwikkeld en gaan zo altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. Onze planten worden daarom geselecteerd door een kwaliteitsjury en krijgen een certificaat.

Het mag duidelijk zijn dat de planten en bomen bij ons extra aandacht krijgen. Meer dan bij de meeste andere kwekers. We planten, verplanten, snoeien en ondersnijden (het doorsnijden van de wortels onder de kluit, zodat de plant opnieuw wortels aanmaakt en uiteindelijk een voller en beter wortelstelsel krijgt) de planten regelmatig. Daarbij krijgt de kluit – het belangrijkste deel van de plant – de meeste aandacht. De planten hebben door de extra werkzaamheden die we verrichten, het voorsteken dat wij standaard doen én het gebruik van de juiste hoeveelheid kunstmest, een goed wortelstelsel. Dat komt de plant ten goede als hij in uw tuin staat.

Plaatst u bij ons een bestelling, dan worden de planten vers uitgegraven en gaan ze meteen op transport naar u toe. Maar eerst worden de planten onderworpen aan een kwaliteitscontrole. Goedgekeurd? Dan gaan ze mee met transporteurs die gespecialiseerd zijn in plantenvervoer en zult u zeer snel kunnen genieten van de mooie planten in uw tuin.

Een afspraak maakt u heel eenvoudig via ons bestelsysteem. In een handomdraai heeft u een bestelling geplaatst en niet veel later kunt u ons verwachten bij u aan de voordeur.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice via 02 781 04 20 of info@haagplanten-heijnen.be.